Tejserkentő homeopátia


tejserkentő homeopátia

Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban. Nincsenek hozzászólások.

tejserkentő homeopátia

Facebook A szül et tejserkentő homeopátia élményéért A debreceni ReNatal összefogás célja, hogy a születés pillanata mind a szülők, mind a születendő gyermek számára méltósággal és tisztelettel teljes lehessen.

Hisszük, hogy ez tejserkentő homeopátia az egyéni sorsunk, hanem a társadalmunk tejserkentő homeopátia szempontjából is kulcsfontosságú.

Terveink között szerepel gyermekvállalást fontolgató, vagy annak kapujában álló párok felkészítése a rájuk váró eseményekre, szülés- és születésélmény feldolgozó csoportok indítása, valamint a szakdolgozók és a családok kommunikációjának segítése.

tejserkentő homeopátia

Célunk továbbá olyan helyi programok és előadások szervezése, amelyeken hiteles, nemzetközileg is elismert és széles körben elfogadott információkat nyújthatunk az érdeklődőknek, megkönnyítve ezáltal a pre- és perinatális időszak bonyolult kérdéseiben történő eligazodást. A blogon gyermekvállalás és -nevelés témáiban olvashatod majd a ReNatal tagjainak írásait és értesülhetsz programlehetőségeinkről is.

tejserkentő homeopátia