Sérv-erekció


Sérv és merevedés, Dr. Kovács: A kezeletlen lágyéksérv akár merevedési sérv-erekció is okozhat Tartalom Tünet vagy betegség?

sérv-erekció

A merevedési zavar Tünet vagy betegség? A merevedési zavar Kevés olyan dolog tudja csökkenteni egy férfi önbecsülését, mint a szexuális teljesítőképességének a sérv és sérv-erekció, sérv-erekció annak teljes hiánya.

sérv-erekció

Ennek a képességnek az elvesztése jelentősen meghatározza a férfi életminőségét mind pszichés, mind fizikai értelemben. Érdemes figyelembe venni, hogy a potencia zavar komoly intőjel lehet, ugyanis hátterében gyakran húzódhatnak meg komolyabb szervi megbetegedések.

sérv-erekció

Sokszor egy egyszerű szűrővizsgálat fényt deríthet a társbetegségre, amely a potencia zavarokat okozhatja, így mindenképpen javasolt felkeresni a szakorvost, elkerülve ezzel a későbbi szövődmények kialakulását. Mit jelent a merevedési zavar?

sérv-erekció

Merevedési sérv-erekció erektilis diszfunkciónak, potencia zavarnak definiáljuk azt az állapotot, amikor a férfi tartósan, sérv-erekció időszakon át képtelen a szexuális aktushoz szükséges merevedés elérésére, illetve annak megtartására.

Ha a merevedési zavar nem csak hátráltatja, hanem lehetetlenné teszi a szexuális aktus megvalósulását, impotenciáról beszélünk.

sérv-erekció

A merevedési zavarok mértéke különböző lehet: Merevedési zavar.