Péniszméretek nőknek


Még az aprócska pénisznél is van kellemetlenebb A férfi nemi szerv ideális mérete húsz centiméter.

A Kaliforniai Egyetem tanulmányából kiderült, hogy mekkora péniszre vágynak a hölgyek. Majdnem nő vett részt abban a kutatásban, amely a nők péniszigényeit vizsgálta: ezek szerint mégis csak számít a méret?

péniszméretek nőknek

Erre a méretre vágynak a nők az ágyban Képünk illusztrációForrás: Thinkstock A felmérés egyik érdekessége, hogy egy vad szeretőtől mást várnak méretügyileg a nők, mint attól a személytől, akivel az életüket szeretnék leélni. A kutatás során a résztvevők 33 különböző 3D-s nyomtatású péniszt vizsgálhattak meg, és választhatták ki péniszméretek nőknek legszimpatikusabbat.

péniszméretek nőknek

Kiderült, hogy a péniszméretek nőknek pénisz inkább az egyéjszakás kalandoknál fontos, egy hosszú távú kapcsolat esetén más szempontok nyomnak többet a latba. Az egyetem szerint az átlagos péniszméret 15,5 centi.

Tartós kapcsolatban ennél kisebbre vágynak a nők, míg a kalandozáshoz a 16 centis, vagy annál nagyobb hímtagokat részesítik előnyben. Péniszméret a világ körül: melyik ország fiainak a legnagyobb?

péniszméretek nőknek

Különleges infografikát tett közzé az EliteDaily. Te vajon melyik ország fiait tartod a legesélyesebbnek az első helyre?

péniszméretek nőknek

Az is kiderült, hogy a világátlag 14 centiméter, amit 4 centivel ver meg az első helyezett.