Péniszméret képlet


Koreai kutatók megállapították, hogy a férfiak mutatóujjának és gyűrűsujjának arányából sejthető, mekkora pénisszel rendelkezik az illető: minél nagyobb a különbség a második és negyedik ujj hossza között, annál nagyobb az illető férfiassága.

péniszméret képlet

Másként fogalmazva: minél hosszabb a péniszméret képlet gyűrűsujja a mutatóujjához képest, annál nagyobb mérettel áldotta meg a természet. A kutatók úgy vélik, hogy az ujjak aránya és a pénisz mérete közötti összefüggés gyökerét péniszméret képlet anyaméhben kell keresnünk: az anya szervezetében az androgén hormonok férfi nemi hormonokkülönösen a tesztoszteron szintje a magzati fejlődés kulcsfontosságú péniszméret képlet hat a pénisz növekedésére.

péniszméret képlet

A méhben péniszméret képletek androgén hormonoknak köszönhető a hímvessző megfelelő fejlődése, és az is kiderült, hogy a férfi nemi szerv fejlődését irányító gének szerepet játszanak az ujjak hosszának fejlődésében is. Az utóbbi időben egyre több kutatás vizsgálta az ujjak hossza és az anyaméhben kialakuló veleszületett tulajdonságok közötti összefüggéseket.

  1. Leleplezi a férfiakat az ujjaik hosszúsága Dr.
  2. Péniszméret képlet, 20 ezer szurkoló nézheti a meccset a Puskás Arénában
  3. Péniszméret képlet Ekkora a profi pornósok pénisze!
  4. Николь расхохоталась.

Arra péniszméret képletek korábban fény derült, hogy az ujjak arányából következtetni lehet a szexuális beállítottságra nőknél minél nagyobb a mutatóujj és a gyűrűsujj közti különbség, annál nagyobb a homoszexualitás valószínűségeés összefüggést véltek felfedezni a daganatos betegségek és az ujjak hossza között is kevésbé hajlamosak prosztatarákra azok a férfiak, akiknek gyűrűsujja rövidebb a péniszméret képlet.

Az ujjhossz-arány és péniszhossz összefüggését tanulmányozó koreai kutatók20 évnél idősebb férfit vontak be a vizsgálatba, és a pénisz méretét petyhüdt, illetve a lehető leghosszabbra nyújtott péniszméret képletek is mérték utóbbit altatásban, mivel a nyújtás meglehetős fájdalommal jár.

péniszméret képlet

Az ujjhossz és a petyhüdt hímvessző mérete között nem találtak összefüggést, de a nyújtott pénisz hossza és az ujjak aránya között egyértelmű korrelációt tudtak kimutatni. Az eredmények az Asian Journal pénisz-erekciós gyakorlatok Andrology -ban jelentek meg.

Kapcsolódó cikk.

péniszméret képlet