Péniszgyűrű segítségével


Szexshop kategóriák

Péniszgyűrűk Péniszgyűrűk férfiaknak Tudta, hogy péniszgyűrű segítségével erősebb, tartósabb erekcióra és nagyobb, keményebb péniszre tehet szert? A különleges vibrátoros eszközök pedig bizsergető kényeztetést nyújtanak önnek és partnerének egyaránt!

erekciós krém merevedéssel írni

Nyűgözze le partnerét, különleges szexuális élménnyel. Mire jók a péniszgyűrűk? Tartósabb merevedés: a gyűrű segítségével a péniszből merevedés után lassabban távozik a vér, ennek következtében a merevedés hosszabb ideig tarthat, tartósabb lesz.

Keményebb erekció: mivel péniszgyűrű segítségével gyűrű szorítása nehezíti a péniszgyűrű segítségével távozását a péniszből, ezáltal a merevedés minden korábbinál keményebb lehet.

Késleltetett magömlés: Mivel az erekció tovább tart, így a megömlésre is később kerülhet sor.

Péniszgyűrűk férfiaknak Mi kell egy erekciós gyűrű a péniszhez Péniszgyűrűk Péniszgyűrűk férfiaknak Tudta, hogy péniszgyűrű segítségével erősebb, tartósabb erekcióra és nagyobb, keményebb péniszre tehet szert? A különleges vibrátoros eszközök pedig bizsergető kényeztetést nyújtanak önnek és partnerének egyaránt!

A péniszgyűrűt gyakran kifejezetten a magömlés késleltetésére alkalmazzák. Nagyobb, keményebb pénisz: Mivel a péniszgyűrű segítségével az erekció során egyébként is jelentkező vérbőséget képes tovább fenntartani a péniszben, így annak mérete ideiglenesen nagyobb lehet, a pozitív hatás pedig a nemiszerv keménységében is megmutatkozik.

erekció erős népi gyógymódja erekciós szivattyú hatása

Növelheti a vágyat: a péniszgyűrű szorító nyomást fejt ki a péniszre, ez a különleges, szokatlan érzés sok férfi számára rendkívül izgató, vágyfokozó hatású. A péniszgyűrű kiválasztása során kiemelt figyelmet kell szentelni a megfelelő méret kiválasztásának!

Ha a gyűrű túlságosan nagy, akkor használata hatástalan lesz.

pénisz mérete túlsúlyos behúz egy péniszt

Ha a gyűrű túlságosan kicsi, akkor túlságosan elszoríthatja a péniszt, ami által viselése kellemetlen, fájó lehet. A legtöbb péniszgyűrű éppen ezért állítható méretezéssel rendelkezik, így nehezebben fordulhat elő a rossz méret okozta kellemetlenségek.

Az állítható csat segítségével ezek a gyűrűk praktikusan alkalmazkodnak a pénisz méretéhez.

pénisz bővítés és az árak erőszakos merevedés

A péniszgyűrűk használatának élménye tovább fokozható a különböző rezgő funkciókkal. A vibrációs péniszgyűrűk amellett, hogy rendelkeznek a hagyományos gyűrűk pozitív tulajdonságaival, hatásaival, egy kis ülő vagy fekvő erekció fűszerezik meg a gyönyört.

  • Miért történik a reggeli merevedés
  • Vonj le mm-t a táblázat által mutatott értékből.

A rezgést a férfi és partnere egyaránt érzik, így az mindkettőjük számára fokozhatja a szeretkezés élményét. A péniszgyűrű használata: A gyűrű felhelyezése előtt érdemes lehet az eszközt és a péniszt is bekenni síkosítóval, annak érdekében, hogy minél könnyebben menjen a felhelyezés. Az eszközt erektált, vagy legalább már félig, részben erektált állapotban lévő péniszgyűrű segítségével kell felhelyezni, annak péniszgyűrű segítségével.

termékek potencia és erekció erekció deka tanfolyam

Az aktus során a gyűrű mindvégig viselhető, ám egy alkalommal maximum 20 percig ajánlott viselése. Magömlést követően néhány percnyi várakozás után távolítható el az eszköz.

nincs merevedés vagy gyenge mi lehet az idő előtti merevedés oka

Használat után érdemes megtisztítani, hogy elkerülje az anyag elszíneződését és szagosodását. Válasszon termékeink közül és szerezzen fokozott szexuális élményt önmagának és partnerének egyaránt!