Pénisz tüzet. Tűz és pénisz


pénisz tüzet mikor jelenik meg merevedés

Pénisz tüzet Tartalom Azért kellett pontos számításokat végezni, hogy megfelelő szakirodalommal rendelkezzenek azok az orvosok, akik túl kicsi péniszmérettől rettegő betegeket pénisz tüzet. A nemi szerv mérete miatti szorongás legrosszabb esetben pszichés zavarokat: depressziót, antiszociális, kényszeres viselkedést és akár öngyilkosságot is előidézhet.

Pénisz tüzet valóságban viszont csak a férfiak elenyésző, 2,28 százalékának van abnormálisan pénisz tüzet pénisze a felmérés szerint.

pénisz tüzet miért nagyon gyors az erekció

Pénisz tüzet az érdekes, hogy ugyanekkora százalékra jött ki az abnormálisan nagy pénisszel rendelkezők száma is. A kutatásban nem találtak összefüggést a különböző etnikumok és a péniszméret között, igaz, a legtöbb résztvevő európai vagy középkeleti felmenőkkel rendelkezett.

Még egy érdekesség, hogy a közhiedelemmel ellentétben a felmérés nem mutatott ki összefüggést a cipőméret és a hímvessző mérete között sem.

pénisz tüzet csökkent erekciós okok

Azt még fontos hozzátenni, hogy mivel önként jelentkezők vettek részt a felmérésben, lehetséges, hogy többen jelentkeztek olyanok, akik nagyobb méreteik miatt több önbizalommal rendelkeztek e téren. Lásd még.