Pénisz nagysága, Ez az egyetlen helyes módja a pénisz megmérésének | hu


Pénisz méret kalkulátor - Kicsi, nagy vagy átlagos? Mekkora a szerszámom?

Elég kellemetlen, de erről az irodáról mindig azt hiszik, hogy a péniszmúzeum Az utóbbi évtizedekben több olyan felmérés is megjelent, amelyek a férfiak nemi szervének méretéről is szólnak, a leghíresebb talán Alfred Kinsley ban publikált kutatása, ami arra jutott, hogy egy átlagos pénisz 15,77 centi hosszú és körmérete 12,32 centis merev állapotban. A baj pénisz nagysága az, hogy ennek a tanulmánynak az elkészítéséhez csak felsőfokú tanulmányait végző, fehér férfiakat kérdeztek meg, nem igaz a teljes populációra. Másrészt az a gond vele, hogy nem a kutatást elkészítők mérték le, hanem a résztvevők bemondása alapján rögzítették. Hasonló, nem reprezentatív felmérésében a Durex arra jutott, hogy az átlag 16,26 és 13,2 centiméter — írta cikkében a Vice. Ugyanakkor itt is voltak gondok, főként egyetemisták méretették meg magukat, akiknek a negyede végül túl szégyenlős volt, mások pedig arra panaszkodtak, hogy az elfogyasztott tequilák és sörök miatt nem tudták kihozni magukból a maximumot.

A méret a lényeg? Nézze meg Ön is mekkora a szerszáma, de ne aggódjon, a pénisz nagysága nem feltétlenül csak erre kíváncsiak… Kalkulátorunkat valós statisztikai alapokra építettük, így a kapott eredmény tényleg tudományosnak mondható.

Grafikonon is megmutatjuk, hogy az Ön férfiassága a teljes sokasághoz képest kicsinek, átlagosnak, vagy nagynak tekinthető.

Pénisz méret statisztika. Tényleg a méret a lényeg?

Mekkora az átlagos péniszméret?

A médiából folyamatosan bombáznak minket azok a reklámok, amelyek férfiasságnövelő szerekről és eszközökről szólnak. Pedig tudhatnánk jól, hogy a pénisz hossza és szélessége semmilyen módon nem függ össze a hatalommal és a férfiassággal.

tini pufók képek nincs erekció 22 év

Miért van az, hogy a legtöbb férfi mégis nagyobb péniszt akar? Az a hiedelem, hogy a pénisz mérete az egyetlen, ami a szexben számít, valójában a legnagyobb tévedés.

repedés a péniszen pénisz a záróizomban

Pénisz méret kalkulátorunk segítségével kiszámolhatodhogy a Tiéd esetleg a partneredé? Jó szórakozást! Ha megmérnénk a világ összes férfijának erekciós állapotban mért férfiasságát és a kapott adatokat megjelenítenénk egy grafikonon a legkisebbtől a legnagyobbig az összeset, akkor egy harang alakú függvényt kapnánk.

legnagyobb férfi nemi szervi pénisz pénisz ahogy lennie kell

A statisztikában, matematikában jártasabbak, úgy ismerik ezt: normális eloszlás. A pénisz méret normális eloszlás fekvő-harang görbéje forrás: mraverage. Az inch-et centiméterre váltani viszont egyszerű, ha van kéznél egy jó kalkulátorunk.

becenév a péniszhez belökte a péniszbe

A normális eloszlás harang görbéjének két elkeskenyedő vége azt jelzi, hogy kevés olyan ember él a földön, akit pénisz nagysága minimális szerszámmal áldott meg a teremtő és szintén kevés az, aki hatalmas szerszámmal büszkélkedhet.

Ellenben azok száma sok, pénisz nagysága "átlagos" nemiszervvel rendelkeznek.

  • A férfiasság mérete és az orgazmus - Tények és tévhitek
  • Túl kicsi vagy túl görbe — Mekkora és milyen az ideális pénisz?
  • Megvan, mekkora az átlagpénisz mérete - HáziPatika
  • Férfi nagy péniszméretek

Már csak azt kelle tudnunk, hogy a Gauss görbe csúcspontjánál milyen méret található, azaz mekkora méretű az egész világ összes férfijának átlag pénisz-mérete! Eláruljuk: 5.

merevedéssel írni pénisz ha nem éri meg