Paracetamol-erekció. Nem biztos, hogy erre innia kell! Paracetamol és erekció


Tartalom Pupillatágító[ szerkesztés ] Szemcsepp formájában a fenilefrint pupillatágítóként alkalmazzák gyakran tropikamiddal kombinálva retinavizsgálatoknál. Zárt zugú zöldhályog esetén a fenilefrin ellenjavallt.

Zárt zugú zöldhályog esetén a fenilefrin ellenjavallt. Paracetamol-erekció paracetamol-erekció ] Alacsony paracetamol-erekció betegek paracetamol és erekció a fenilefrint néha érszűkítőként használják. Ez a használat gyakoribb altatás és sürgősségi ellátás esetén.

paracetamol-erekció

A fenilefrin különösen hasznos epidurális anesztézia és szubarachnoidális paracetamol-erekció okozta vérnyomáscsökkenés ellensúlyozására. Nagy előnye, hogy nem növeli sem a pulzusszámot, sem a szívizom összehúzó erejét ez a tulajdonság különösen hasznos szívizomkárosodott vagy magas pulzusú betegnél.

paracetamol-erekció

A fenilefrin felezési ideje 2,1—3,4 óra. Urológia[ szerkesztés ] Az urológiában a paracetamol-erekció [enWiki 2] spontán erekció megszüntetésére használják.

paracetamol-erekció

A jelentősen felhígított fenilefrint közvetlenül a barlangos testbe [enWiki 3] injektálják. Az erekció az érösszehúzó hatás miatt szűnik meg.

paracetamol-erekció

Mellékhatások[ szerkesztés ] Az elsődleges mellékhatás a vérnyomásnövekedés. A magas vérnyomású betegeknek paracetamol-erekció el kell hagyniuk a fenilefrint. A prosztatanagyobbodás rosszabbodhat, és a fenilefrin tartós használata ismét vérbőséget okozhat.

A merevedési zavar lelki okai

Az epilepsziával kezelt betegek számára ellenjavallt az epinefrin, mivel a gyógyszerkölcsönhatás görcsöket okozhat. Néhány betegnél gyomorpanaszokat, hányást okozott a szer.

paracetamol-erekció

Lehet, hogy érdekel.