Merevítés függesztéskor


Termékkiíráshoz szükséges adatok a CPR. A Prelude Sixty használható minden standard modulméretű laphoz és panelhez, nagy rugalmasságot kínálva az építésekhez.

merevítés függesztéskor

A könnyen elhelyezhető és csatlakoztatható, toldható és szétszedhető főtartókat különösen előnyös nagy fesztávok esetén alkalmazni. A SuperLock kliprendszerrel az univerzális főtartóhoz a standard Prelude 24 Peakform is toldható, a toldások pedig az esetleges átépítésekkor utólagosan szétbonthatók, illetve újraépíthetők.

merevítés függesztéskor

Az erősebb és stabilabb keresztmetszet, a 62 mm-es szelvénymagasság, illetve a fokozott csavarodási merevség a nagyobb teherbírás és a szerelés ideje alatti egyszerű kezelhetőség mellett nagyobb függesztési távolságokat is merevítés függesztéskor, azaz a főtartó kevesebb függesztési merevítés függesztéskor igényel.

A megnövelt fesztáv különösen előnyös lehet nagyobb felületek, például folyosók mennyezetkialakításaikor. A dupla merevítés az összeépítést is egyszerűbbé teszi, mert ezáltal a főtartó gyorsabban és könnyebben vágható is.

merevítés függesztéskor

Az erős kapcsolatot létrehozó SuperLock kliprendszer a biztos kapcsolat kialakulásakor jól hallható kattanással zár.