Leghosszabb pénisz. Kiderült, hogy mekkora pénisz okozza a legnagyobb örömöt a nőknek | hu


Milyen a normális pénisz? (\

Még az aprócska leghosszabb pénisz is van kellemetlenebb A férfi nemi szerv ideális mérete húsz centiméter. Ez derült ki egy több ezer nő részvételével zajlott kutatás eredményeiből, amiben azt vizsgálták, mekkora pénisz okozza a legnagyobb örömet szex közben a nőknek — írta a LADBible.

leghosszabb pénisz mi a mikro pénisz

Az online felmérést leghosszabb pénisz társkereső cég végezte. Egyebek mellett azt kérdezték a nőktől, hogy milyen méretű férfival szexeltek legutoljára, és azt, hogy volt-e orgazmusuk.

leghosszabb pénisz kakaó és erekció

leghosszabb pénisz Az eredmények szerint a legtöbben, 44 százalék, a 20 centiméteres péniszméretnél élveztek el, de jó eredményeket értek el a 22 centis 42 százalék péniszek is. A nagyságnak azonban van határa: a 27 centis nemi szervek már csak a nők 30 százalékának okoztak örömöt. Ami még mindig jobb szám, mint a 13 százalék, akiknek a három centiméteres pénisz is elég volt az orgazmushoz.

leghosszabb pénisz kenőanyag a péniszhez

A válaszokból azonban kiderült az is, hogy a méret számít ugyan, de nem minden. Ha valaki nem tudja jól használni adottságát akkor az semmit sem ér. Ahogy azt egy 38 éves brit nő elmondta: A méret sokat segít, de tudnod kell, hogyan kell használni.

leghosszabb pénisz a mézes pénisz előnyei

Nagyon sok rosszul használt nagy farok van a világban.