Ideális péniszhossz. Kiderült, mekkora az ideális péniszméret a nők szerint | sostoonline.hu


ideális péniszhossz

Megoszlanak a vélemények a témában. A leginkább attól függ a válasz a kérdésre, hogy hol élünk: a lengyelek, az osztrákok és az olaszok sokat várnak, a portugáloknak, a franciáknak és a briteknek nem igazán számít, mekkora a rúd. A szexuális egészséggel foglalkozó DrEd nevű portál azt vizsgálta, hogy mit gondolnak az emberek, mekkora péniszméret ideális péniszhossz átlagosnak, és milyen méretet tartanak ideálisnak.

  • Az erekció mechanikus karbantartása
  • Mitől lett egy kis pénisz
  • Kiderült, mekkora az ideális péniszméret a nők szerint | sostoonline.hu
  • Még az aprócska pénisznél is van kellemetlenebb A férfi nemi szerv ideális mérete húsz centiméter.
  • Hogyan néz ki egy pénisz? Milyen az ideális péniszméret? - Glamour
  • Elmúltál már 18 éves?

Összességében véve elmondható, hogy az átlagos méret a férfiak szemében 14,1 cm, míg a nők szerint valamivel kisebb, 13,8 cm. Az ideális méret a férfiak ideális péniszhossz 16,6 cm, a nők számára viszont inkább a 15,8 cm tűnik tökéletesnek.

Milyen is az átlagos pénisz?

Forrás: Thinkstock A legnagyobb elvárások a lengyel férfiakat sújtják: ott a 15,7 cm számít átlagosnak, és a 17,3 cm az ideális. A második helyen Ausztria áll 15,6 és 17,6 centivel, majd Olaszország 15,3 és 17,2 centivel.

(18+) Japán pénisz fesztivál 🍆 Kanamara Matsuri

Ezután következik Németország, az Egyesült Államok, Spanyolország és Hollandia, míg a sort a portugálok, a franciák és a britek zárják. Az Egyesült Királyságban az emberek a 12,4 cm-t tartják átlagosnak, és a 14,2-es méret az ideális.

A kutatási eredményeket a szakemberek összevetették egy ös tanulmánnyal, amely több mint 15 ezer férfi péniszét mérte meg világszerte.

ideális péniszhossz

Kiderült, hogy az átlagos méretű pénisz 13,12 cm, ideális péniszhossz centivel kisebb, mint amit a legtöbb férfi átlagosnak gondol. Az ideálok még inkább eltérnek a valóságtól: a nők szerint a tökéletes pénisz 2 cm-rel ideális péniszhossz, mint a mérések szerinti átlagos, de a férfiak még többet várnak önmaguktól, esetükben ez az eltérés már 2,5 cm.

ideális péniszhossz

A felmérés kilenc európai ország lakosságát faggatta a témában, illetve az amerikaiak véleményét is megkérdezte. Kapcsolódó cikkek.

ideális péniszhossz