Gladiátor pénisz


Tartalom A csomag tartalmazza a készülék és a távvezérlő töltéséhez szükséges USB - kábelt.

Best Penis Extender Sleeve - Realistic Penis Extension - Male Enhancer Sleeve Review

Változtasd péniszed egy hús-vér vibrátorrá, hogy a partnered elaléljon a gyönyörűségtől! A különleges Gladiátor névre keresztelt péniszmandzsettával ezt most te is megteheted.

a legjobb gyógyszerek az erekcióhoz

Az akkumulátoros pénisz gladiátor rendkívül változatosan használható, és egyidejűleg több erogén zónát is képes ingerelni. Egyszerűen húzd a péniszedre a rugalmas, bőrbarát szilikonból készült mandzsettát, és kapcsold be vibrációt.

  • Gladiátor pénisz - sostoonline.hu
  • Adrien Lastic Gladiator vibrációs péniszhám, távirányítóval
  • Vibrátor a péniszhez csináld magad

Az egyik vibromotor motor a mandzsetta végén, míg a másik a merevebb anyagú csiklóizgató részben kapott helyet. Lefelé fordítva a mandzsettát, gladiátor pénisz merev csiklóizgató kar here- és gátstimulálóvá változik.

Pénisz gladiátor, Péniszgyűrűk

A mandzsetta két rögzítőgyűrűje nagyon rugalmas az összekötő rész és a kar azonban merevebb anyagból készül. Ebből kifolyólag az egész kényeztető és így a péniszed is átveszi a rezgéseket.

hogyan lehet növelni a pénisz pénisz vastagságát

A Gladiátor akkumulátorral rendelkezik ami a mellékelt USB kábel segítségével tölthető, így az elemek utánpótlásáról sem kell gondoskodnod. A vezérlése is rendkívül egyszerű hisz a rádiós távirányító segítségivel aktus közben is bármikor módosíthattok a rezgéseken.

Gladiátor pénisz

A péniszmandzsetta 10 különböző vibrációs ritmust ismer. Ezt a terméket pénisz gladiátor szállítjuk házhoz!

optimális péniszméret a lányok számára

Vibrációs termékekre 1 év gladiátor pénisz adunk! Részletek a Vásárlási feltételek-ben. A raktáron lévő termékeket 1 munkanapon belül kézhez veheted.

orvosság a korai merevedés ellen

Ha most megrendeled, már holnap kézhez is veheted! Lehet, hogy érdekel.