Elképesztő péniszek, Elképesztő péniszek. Nők vallottak az ideális péniszméretről: A pasik totális tévedésben élnek!


Szerző: J. Most egy új kutatás épp ennek ment utána: meghatározták centiméterre pontosan, mekkora az átlagos péniszméret — és rövidebb, mint gondoltad volna!

csökkent pénisz tisztasági öv felállítása

A kutatók Összeszedték a méreteket és azok arányait az alanyok között, és azt is megállapították, hogy az erektált pénisz és a lankadt mérete között nincs összefüggés - tehát a lankadtan elképesztő péniszek szerszám akcióban akár hatalmas is lehet. Ezért az átlagméret meghatározásánál a merev péniszt vették figyelembe.

erekció növekedése népi gyógymódokkal ragacsos és átlátszó a péniszből

Ennek ellenére a köztudatban az szerepel, hogy az átlag 19 centiméter, amikor feláll. Ezen kívül kiderült az is, hogy nincs semmiféle látható testi jel egy férfin, ami arra utalna, mekkora elképesztő péniszek rendelkezik: vagyis tévhit, hogy a kézfej, az orr, vagy a láb mérete árulkodó lenne, ahogyan az életkor vagy a testtömegindex se függ össze vele.

Méretnövelés A műtéti megoldásokon felül akadnak módszerek, amikkel az internet is tele van, és egyik bizarrabb, mint a másik.

Indiában például súlyokat akasztanak a férfiasságra, míg Brazíliában mérges kígyó marásával akarják növelni a méretet. Mondanunk sem kell, hogy egyiket sem tanácsos kipróbálni elképesztő péniszek.

pénisz nagy fasz miért nincs erekció a férfiaknál